La llar sempre ha sigut el lloc preferent de la família, lloc d’intimitat, de tranquil·litat i l’espai molt personal on fem créixer la família.

La llar és el nostre patrimoni aconseguit amb mots anys d’esforços, i justament per això i totes aquestes situacions, fan que la llar mereixi una atenció especial de conservació i confort.

Un incendi, curtcircuit, el robatori, el trencament de canonades, tempestes o altres situacions imprevistes, fan que s’alteri la vida quotidiana i fins i tot, la pot arruïnar.

L’assegurança de la llar respon a totes aquestes incidències i pot tornar la tranquil·litat a la llar, tenint al vostre costat tota la col·laboració d’una bona companyia i l’assessorament i tramitació de tota la gestió de sinistres a través d’aquesta corredoria.

Les companyies amb qui assegurem les llars, són GENERALI, ALLIANZ, GROUPAMA, AXA, MUTUA GENERAL DE SEGUROS, etc.

En cas de sol·licitar un estudi de l’assegurança de la seva llar, només ens ha d’informar dels metres quadrats de la seva vivenda, quin tipus de vivenda és (pis, casa, xalet) i quin valor de contingut li hem d’assegurar. L’aconsellarem les millors garanties.

Consulta’ns

    Share This