La demanda de l’assegurança de la llar augmenta el 2010 tot i la crisi

Mapfre Familiar ha realitzat un estudi, en funció de l’anàlisi de la seva pròpia cartera, del qual s’extreu que el cost mitjà d’una assegurança de la Llar a Espanya és de 180 euros l’any. Es refereix a un contracte recent que inclou cobertures bàsiques, per a un perfil tipus d’un pis de 100 m² de superfície, destinat a primer habitatge i situat en una ciutat no capital de província.

L’entitat revela que la preocupació per la protecció de l’habitatge ha augmentat entre la població espanyola i la demanda s’incrementa tant en grans ciutats com en petites localitats i zones rurals. Madrid i País Basc es situen com a zones de major penetració de l’assegurança de la llar, mentre a la cartera de Mapfre també destaca el nombre d’habitatges assegurades a Andalusia, Comunitat Valenciana i Catalunya.

Precisa també que el tipus d’assegurança més demandat consisteix en un producte de gamma mitjana / mitjana alta amb cobertures bàsiques i altres especialment valorades pels clients, com assistència en llar, assistència informàtica, orientació mèdica telefònica, etc.

Pel que fa als problemes domèstics més freqüents, són els de danys per aigua (31% del total de sinistres), trencament de vidres (18%), i robatori (7,7%). “El cost mitjà d’un sinistre de danys per aigua ronda els 300 euros, mentre que un incendi lleu és de 700 euros de mitjana, sent aquest import molt superior si l’incendi afecta tot l’habitatge i als béns del seu interior”, detalla l’entitat

La demanda de l’assegurança de la llar augmenta el 2010 tot i la crisi was last modified: abril 6th, 2011 by admin
Deixa un comentari

Has d’identificar-te per a comentar.